Arrangemang

Allhelgonalägret 2017 - 1-4 november

Inbjudan finns också att ladda ner på Inbjudan Allhelgona.

Tro kan flytta berg! 

Allhelgonalägret är lägret för dig som är ung i kyrkan. Här får du tillfälle att lära känna nya människor, vara kreativ samt tala om och leva i tro. Det är ett populärt läger som funnits i många år och brukar locka drygt 100 ungdomar från hela Strängnäs stift. Välkommen du med! 

Temat för årets läger kommer att vara “Tro kan flytta berg”, eftersom det i år är reformationsår och alltså 500 år sedan Martin Luther genomförde sina förändringar i kyrkan. Det vill vi fira genom att ge er möjlighet att göra samma sak. Under lägret kommer du att få reflektera över hur du vill att din kyrka ska se ut. Du kommer att få diskutera dina idéer med andra och kan sedan ta med dig nya erfarenheter hem till din församling. Samtidigt kommer du såklart också att lära känna nya människor, och förhoppningsvis också lära känna Gud lite bättre.

Vem? Allhelgonalägret vänder sig till dig som är född år 2002 eller tidigare.  Vi vill gärna att grupper av ungdomar under 18 år har med sig en anställd från sin församling, men detta är inget krav. Om församlingen inte har möjlighet att skicka med en anställd ledare ber vi er kontakta oss!

Tid och plats: 1/11 - 4/11 2017 på Stiftsgården Stjärnholm. Lägret börjar på onsdagen den första november klockan 14:30 med fika och incheckning som följs av ett välkomstprogram för att lära känna varandra.Vi beräknar vara klara runt kl 12 på söndagen.

Kostnad: Kostnad för lägret per deltagare:  Boende i logement i Nygården 600 kr Boende i dubbel/trippelrum i Nygården 900 kr Boende i dubbel/trippelrum på slottet 1250 kr Rummen fördelas i den ordning anmälningarna kommer in.   (Kostnaden för varje deltagare är kraftigt subventionerad genom bidrag från Strängnäs stift.)

Har du frågor? Kontakta: Konsulent Amanda Franzén, 0152-234 58 amanda.franzen@svenskakyrkan.se  Distriktsstyrelseledamot och ansvarig för lägret Harald Linder,  harald.linder@skus.se

Anmälan: Anmälan görs genom anmälningsformuläret Senast den 28/9 som du hittar på http://anmalan.svenskakyrkan.se/GroupRegistrationForm.aspx?id=7433. Ytterligare information kommer skickas ut några veckor innan lägret.

Vi ses! Hälsningar,  Distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Strängnäs distrikt 

Sportlovslägret 2018
Sportlovslägret är ett läger för barn mellan 7-12 år på stiftsgården Stjärnholm, och äger i år rum den 23-25 februari!